ine ai venit în universul mămicii alfa

Sunt Oana Voiculeț, mămica unei fetițe adorabile. Ca antreprenoare, fundraiser pentru acțiuni caritabile și membru fondator al Asociației Exploring Culture, unde-mi dedic timpul copiilor defavorizați dar cu rezultate excepționale la scoală, sunt aici, ca să te molipsesc și pe tine, cu optimism, forță și curaj!

Mămica alfa – proiectul meu de suflet

Povestea mămicii alfa este povestea călătoriei mele printr-un război spectaculos de intim cu mine insămi, pentru identitate, care și-a declarat independența odată cu numirea mea in funcția de mamă. Așa am început să ridic “fundația” pe baza căreia urma să construiesc în mine uzine mentale și spirituale. Și pentru că nici un gram de progres nu scapă de filtrul suferinței, am experimentat perioade de maxim extaz, urmate de agonie. Dupa divorț m-am trezit singură, într-o lume care imi era complet străină, în brațe cu un copil de care a trebuit să mă ocup, în timp ce era vital să imi câstig singură existența.


ealitatea te îndeamnă la acțiune

În anul 2016 au fost raportate 30.497 de divorțuri (20% dintre acestea au fost doar in București) dintre care 42% au fost cu minori, mai exact 17629 de copii au provenit din familii divorțate în 2016, în România, potrivit datelor furnizate de INNS.


Potrivit unui studiu efectuat pe copiii proveniți din familii divorțate, pentru 89% dintre aceștia divorțul a avut un impact negativ, afectându-le semnificativ viața. 80% dintre copii au trecut prin stări de tristețe și depresie. 72% dintre ei au mărturisit că acesta a fost motivul pentru care abilitatea lor de a se apropia de ceilalți a fost afectată.

Acest lucru se intamplă din cauza parinților care nu reușesc să gestioneze schimbarea din viața lor și rămân blocați în starea de conflict. Pentru ca un copil să depășească această etapă dureroasă din viața lui, este nevoie de parinți informați și echilibrați, pregatiți să “lucreze” împreună pentru binele copilului.

Vrei să afli mai multe
despre mine?

-am născut într-o zi de 13, la malul mării dar locuiesc

în București din primul an de facultate. Am început să lucrez în publicitate de la vârsta de 18 ani și, ca majoritatea tinerilor din provincie, visam să ajung în capitală ca să mă fac om “mare”.